Att basta kan både vara avslappnande och uppfriskande. Om du har turen nog att ha en egen bastu eller om det finns en bastu i närheten av dig bör du använda den. Förutom att basta är bra för hälsan finns det flertalet bra produkter som kan göra ditt bastubad ännu bättre.

Stort utbud av bastutillbehör

På marknaden finns det många varianter av tillbehör som är framtagna för bastun. Det finns till exempel bastuhinkar med tillhörande skopor så du kan reglera temperaturen inne i bastun på ett smidigt sätt. Sedan är det också bra om du har en termometer så du kan ha någorlunda koll på temperaturen och luftfuktigheten. Andra exempel på tillbehör som används i bastun är aggregat, skydd för golvet och aggregatet, dryckeskylare och bastusten. Det kan också vara mysigt att ha ljuslyktor med levande ljus i bastun. Sist men inte minst finns det flera dofter du kan använda för att få bastun att dofta ljuvligt.

Köp dina nya bastuprylar

Nu när du vet att det finns många olika prylar som passar bra in i bastun är det dags att du får veta vart du kan köpa dem. Du kan till exempel kolla in här för att komma till en butik som säljer en mängd bastutillbehör.

Posted in: Tips.
Last Modified: augusti 8, 2022