Att inte veta vad man ska köpa till killen är något som alla känner igen. Det spelar ingen roll om det är till din älskade, en vän eller familjemedlem. Att köpa presenter eller julklappar till män är inte så lätt, speciellt när de börjar bli lite äldre. Vi har dock några riktigt bra tips.

Något som nästan alla män har gemensamt är skäggväxt. Vissa har mer, andra har mindre men alla har de någon gång stått framför spegeln med en rakhyvel i högsta hugg. Idag finns det flera bra och prisvärda produkter som kan förenkla rakningen och till och med göra det till en upplevelse. Ett exempel på en unik present att ge bort är en shavette. Denna produkt påminner mycket om rakkniven men har två stora fördelar, den är billigare och har utbytbara blad. Det kan vara lite knivigt i början men när mottagaren väl har vant sig så kommer han definitivt att tacka för presenten. Dessutom är rakbladen billigare att köpa än rakhyvlarna.

Om killen är av den skäggigare sorten och om han dessutom trivs med skägget och mustaschen så kan ett skägg- och mustaschkit vara en perfekt present. Med dessa produkter kan han inte bara hålla skägget i trim och ta bort envisa skäggstrån. Eftersom det oftast även tillkommer vax och olja till skägget så kommer det nya skägget att se stiligare ut och lukta gott.

Det finns massor av bra hemsidor att besöka om du vill köpa produkter för rakning eller skäggvård. Nyare hemsidor som exempelvis Sliqhaq vinner idag massor av utmärkelser för både sortiment och pris. Handla här eller hitta en ny favorit på nätet. Oavsett hur du gör kan du räkna med en lycklig kille när presenterna öppnas.

Posted in: Tips.
Last Modified: januari 15, 2019