Att bli förälder är omvälvande samtidigt som det är fantastiskt. När vi besöker någon som just fått barn känns det naturligt att ta med sig en present, men hur vet du vad du ska välja? Det finns de klassiska varianterna så som kläder och gosedjur, men varför inte välja något mer unikt? På Mammasidan får du tips på förlossningspresenter du kan ge till de nyblivna föräldrarna. Det kan alltid vara bra att ge någonting ätbart till den nyblivna mamma, varför inte något hemlagat eller hembakat? Omvårdnadsprodukter till din lilla kan också vara en bra present, eller varför inte någon hudvårdsprodukt till mamman?

Unik birth poster

Du kan också välja att ge bort en birth poster som går anpassa i stor utsträckning. Det är en poster med bebisens födelselängd i skala 1:1. Du kan designa dem på flera olika sätt, till exempel kan du välja en i akvarell eller en kolteckning. På hemsidan med posters kan du också köpa presentkort om du vill ge de nyblivna föräldrarna möjlighet att själv välja designen på sin poster. Det är en mycket unik present som säkerligen kommer att uppskattas av de nyblivna föräldrarna. Det blir som att ha din nyfödda bebis på väggen, hur underbart är inte det?

Skapa något eget

Om du tycker om att sticka, virka eller tillverka saker på annat sätt kan det vara trevligt att ge bort en egentillverkad present. En hemmagjord present visar att du lagt ner både tid och planering på presenten. Om du gillar att virka kan du hitta inspiration i den här artikeln där du får 11 tips på söta filtar du kan virka till den nyfödda bebisen. Det ger dig möjlighet att skapa en unik present som bebisen kommer ha stor nytta av under sin första tid och kanske mycket längre. Du kan också sy ett eget gosedjur om du gillar att sy.

Posted in: Bebistiden.
Last Modified: juni 30, 2022